Svoz vzorků

zdarma při zakázkách nad 500 Kč

 

Na včasném doručení vzorku závisí kvalita vyšetření. Odebraný materiál je třeba v laboratoři zpracovat co nejdříve. V online žádance nabízíme několik možností. Vámi vybranou možnost zaškrtnete a doplníte údaje potřebné pro přepravu. Zásilku je třeba zabalit tak, aby došla nepoškozená. Ve většině případů je vyhovující bublinková obálka, kterou má v nabídce např. Henry Shein.

 

 

 

 

 

 

 

Kurýrem po Praze

Po odeslání žádanky dostává kurýrní služba informaci o požadavku na přepravu. Objednávky do 13:00 nám doručí týž den. Vzorky odebrané později zasílejte až druhý den, nebo zavolejte, jestli si je nebudeme moci vyzvednout sami. Za svoz po Praze účtujeme 149,-Kč včetně 21% DPH.

Svoz ČR

Žádanku je třeba odeslat do 16:00. Následující den si zásilku vyzvedne řidič, zásilku opatří adresním štítkem a další den je doručena do laboratoře. Ano, trvá to dlouho a ne všechny materiály jsou k takové přepravě vhodné. Pokud si nejste jisti, zavolejte a poradíme vám. Za svoz po ČR účtujeme 119,-Kč včetně 21% DPH.

Parcel shop

Doručením zásilky do nejbližšího parcel shopu PPL či GLS lze výše uvedený způsob dopravy zkrátit o jeden den. Pro tyto případy Vám na požádání zašleme adresní štítky, které nalepíte na vhodně zabalenou zásilku. Tu předáte bez další administrativy v parcel shopu, nebo ji tam můžete poslat po klientovi. Nejbližší parcelshopy najdete v následujících odkazech. Za svoz po ČR účtujeme 119,-Kč včetně 21% DPH.

 

PPL parcelshop

 

GLS parcelshop

 

Nejlepším způsobem dopravy odběrového materiálu (snad s vyjímkou trusu) je přímo v těle vyšetřovaného zvířete. Pokud je to jen trochu možné, nabídněte klientovi, že může přivést svého miláčka na odběry k nám.

zpět

 

 

Objednejte se k nám online




Po kliknutí na rezervace online níže se zobrazí kalendář, kde si můžete vybrat datum a čas návštěvy naší laboratoře, jak vám vyhovuje.
V kalendáři se zobrazují jen volné termíny umožňující objednání online.
Pro objednání mimo uvedené časy nebo sobotu volejte 220 800 465.

rezervace online
Laboratoř:
Bubenské nábřeží 306/13
107 00 Praha 7 - Holešovice
Areál Pražské tržnice - objekt 27

Tel.: 220 800 465, 731 587 248, FB: www.facebook.com/Labvet.cz